В селі Шепіт на Косівщині “швидка” перекинулась на дорозі та загорілась (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
05 липня о 12:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо- транспортну пригоду за участі автомобіля🚑 екстреної медичної допомоги в селі Шепіт Косівського району.
Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на  пресслужбу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.
До місця події негайно було направлено вогнеборців 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Косів та добровільну пожежну дружину села Прокурава. По прибуттю до місця події було встановлено, що горить автомобіль екстреної медичної допомоги, , який з’їхав з проїжджої частини дороги та перекинувся , внаслідок чого відбулось витікання ПММ з подальшим загоранням, площа пожежі складала 6 м.кв.
Завдяки професійній та злагодженій роботі рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної дружини пожежу було локалізовано о 13:05, а о 13:09 – ліквідовано.
Постраждалих немає.
До ліквідації пожежі було залучено 11 чоловік та 3 одиниці техніки, з них 8 чоловік особового складу та 2 одиниця техніки від ГУ ДСНС в області.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.