Коломиянин завоював бронзу на чемпіонаті Європи з вільної боротьби

Новини, Суспільство

Коломиянин Денис Сагалюк здобув бронзову медаль на чемпіонаті Європи з вільної боротьби в Італії.

Про це повідомляє Коломия спортивна у фейсбуці, інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ з посиланням на Kurs.if.ua.

“І знову перемога, і знову майорить прапор України – на цей раз у Римі (Італія ), де проходить чемпіонат Європи U20 з вільної боротьби. Вихованець відділення вільної боротьби Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міста Коломия Денис Сагалюк гідно представив Україну та наше місто на цьому чемпіонаті Європи, здобувши бронзову медаль у ваговій категорії 92 кг”, – інформують про успіх.

Громада привітала спортсмена та його тренерів з достойною перемогою.

Збірна України вперше в історії виграла медальний залік юніорського чемпіонату Європи з боротьби U20.

Збірна України успішно завершила юніорський чемпіонат Європи з боротьби серед спортсменів до 20 років, що відбувся в столиці Італії Римі. За підсумками виступів у трьох дисциплінах – жіночій, вільній і греко-римській бортьбі – українська команда вперше в історії виграла медальний залік подібних змагань.

“Синьо-жовті” завоювали 16 медалей: 6 золотих, 2 срібні та 8 бронзових.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.