Французькі журналісти потрапили під обстріл окупантів у Донецькій області (відео)

Економіка, Кримінал, Новини, Суспільство

У Донецькій області під обстріл російських окупантів потрапили журналісти французького телеканалу France 24.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій у Facebook.

Журналісти France 24 разом з рятувальниками розвозили воду цивільним жителям. Сюжет перервали звуки вибухів.

“Під обстріл потрапили жителі, які прийшли по воду, підвезену надзвичайниками, наші хлопці та французькі журналісти”, – йдеться у повідомленні.

Телевізійники не вирізали з сюжету кадри російських обстрілів. Додатково стосовно постраждалих не йшлося.

У Донецькій області через постійні обстріли та активні бойові дії проблеми з постачанням води ще з початку російського вторгнення. Неможливо повністю відновити водопостачання, оскільки для ремонтних робіт необхідно запровадити режим тиші.

  • Нагадаємо, у Маріуполі внаслідок війни знищена майже вся комунальна інфраструктура. Головною проблемою залишається вода, до якої мають доступ лише 3% жителів міста.
  • Очільник ОВА Луганської області Сергій Гайдай повідомив, що на територіях, де Збройні сили чинили опір російським окупантам,російським вогнем було знищено близько 90% інфраструктури.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.