В Бєлгороді знову почули “гучні звуки” — спалахнула пожежа, є загиблі

Новини, Політика

Губернатор Бєлгородської області РФ В’ячеслав Гладков  заявив, що в Бєлгороді була серія “гучних звуків” і імовірно там спрацювало ППО.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  з посиланням на губернатора Бєлгородської області РФ В’ячеслава Гладкова.

“Півгодини тому в Бєлгороді було чути серію гучних звуків. Горить приватний житловий будинок на вулиці Маяковського, 23… Причини того, що сталося, з’ясовуються, імовірно спрацювало ППО”.

Гладков заявив, що наразі є троє постраждалих, вони госпіталізовані.

Оновлено: Згодом Гладков повідомив, що  троє людей загинули, а постраждали четверо. Є часткові руйнування 11 багатоквартирних будинків. Щонайменше 39 приватних житлових будинків зруйновано частково, з них 5 повністю.

Бєлгородська область РФ межує з Луганською, Харківською й Сумською областями України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.