Тернопіль накрила потужна злива: вулиці пішли під воду, вітер ламав дерева (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Тернопіль накрила негода: у місті лютувала сильна злива та шквальний вітер. Вулиці міста практично пішли під воду, автомобілі можуть проїхати далеко не скрізь.

Вітер ламав дерева, а тернопільськими вулицями стікають потужні потоки дощової води. Фото та відео з наслідками негоди почали з’являтися у місцевих Telegram-каналах, про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ.

“Тернопіль “плаває” після зливи. Сьогодні в місті випав дощ, був сильний вітер. І хоч гроза тривала не довго – встигла наробити біди. Ось на вул. Живова “плавають” автівки. Місцеві пишуть, що така ж ситуація на Руській та Оболоня”, – повідомляє Telegram-канал “Тернопіль 1”.

На тернопільських дорогах автомобілі занурювалися у воду по вікна. А на деяких подвір’ях автівки практично перетворилися на “субмарини”.

Вода на дорогах сягала вікон авто

Завдяки негоді, у Тернополі побільшало “річок” зі стрімкою течією: потужні потоки дощової води з шаленою швидкістю несуться по вулицях.

Подекуди водії-відчайдухи намагаються “форсувати” несподівані “водні перешкоди” на тернопільських дорогах.

Негода супроводжувалася сильним вітром, який поламав дерева у місті.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.