У російсько-українській війні загинув військовий з Івано-Франківська Сергій Батюк

Новини, Політика, Суспільство

У російсько-українській війні загинув воїн з Івано-Франківська Сергій Батюк.

Про це інформує щоденна онлайн – газета  Голос ІФ  з посиланням на Суспільне Карпати. 

“Син, коханий чоловік, брат. Добрий, розумний, чуйний, співчутливий. Сергія всі любили. Він — чуйний, безвідмовний, всім допомагав”, — розповідає про чоловіка дружина.

З її слів, Сергій Батюк до повномасштабної війни не мав бойового досвіду. 25 лютого він записався в тероборону Збройних сил України. Воювати на Схід вирушив після Великодня. 17 червня йому виповнився 41 рік. Боєць загинув 28 червня.

“Це було його рішення — захищати Україну. Я його прийняла і змирилася. Сергій би мене не послухав. Ми завжди казали йому, що дуже чекаємо”, — поділилася Галина Батюк.

Окрім дружини, у Сергія залишилися троє дітей, матір та брат, який теж воює на фронті.

Разом із Сергієм Батюком під час бойового завдання загинули його побратими Ігор Ходак та волонтер-рятувальник Мальтійської служби допомоги Максим Руденок. Тіла трьох загиблих воїнів привезуть до Івано-Франківська 2 липня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.