«Заповнена ліками»: з Прикарпаття на Харківщину доставили карету швидкої допомоги (фото)

Здоров'я, Новини, Політика

Головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області, Руслан Савчук, організував та доставив на Харківщину карету швидкої допомоги.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на офіційну сторінку Віктора Ляшка, міністра охорони здоров‘я.

«Найбільше додає впевненості в завтрашньому дні – підтримка колег. І дуже суперово, що вона є в нашій системі. Радісно коли керівники різних за профілем закладів підтримують один одного на нашому медичному фронті.

Наприклад, до дня працівників екстреної медичної допомоги керівник регіонального центру контролю і профілактики хвороб МОЗ Руслан Савчук знайшов і допоміг доставити для харківської екстренки машину швидкої допомоги та ще й заповнену ліками», – зазначив міністр.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.