Порошенка вдруге не випустили з України (відео+фото)

Кримінал, Новини, Політика

П’ятому президенту України лідеру “Європейської солідарності” Петру Порошенку вдруге відмовили в перетині державного кордону України з Польщею.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Украънську правду.

Оточення Порошенка звинуватило владу в “політичному замовленні” та наголосило, що правоохоронці не мали жодних підстав відмовляти у виїзді Порошенку, адже він, як нардеп не є військовозобов’язаним, та має на руках документи про робоче відрядження.

“Цього разу QR код зчитався, відрядження дійсне, Стефанчук підтвердив, Парламентська асамблея НАТО почала роботу. Але прикордонники тепер кажуть, що “надав не всі документи”), але не кажуть які “не всі “. – сказала Сюмар.

Невже “лідер вільного світу” не розуміє, що блокування опозиції – це надто опускає його самого? І показує наскільки його влада більше подібна до російської, а не європейської?

І ще одне, цирк під час війни огидніший навіть за пір під час чуми… Пишу це зі сподіванням, що здоровий глузд здатен перемогти”.

27 травня стало відомо, що Петро Порошенко пізно ввечері прибув у пункт перетину державного кордону на Львівщині. У його команді повідомили, що нардеп їде у відрядження.

Підставою відмови у виїзді Порошенку прикордонники назвали проблему з підтвердженням дійсності дозвільного документу.

“Євросолідарність” назвала не пропуск свого лідера через кордон “ганебною історією на замовлення чинної влади”.

28 травня Порошенко знову прибув у пункт пропуску “Рава Руська”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.