З Прикарпаття примусово повернули додому п’ятьох іноземців (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Подальше перебування депортованих громадян в Україні суперечило її національній безпеці.

Про це сказав сьогодні на пресконференції начальник УДМС в області Сергій Саїв, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  ПІК.

З перших днів війни Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області спільно з Управлінням СБУ примусово депортували п’ятьох іноземних громадян.

“Подальше перебування цих людей на території України суперечило безпеці нашої держави. Зокрема, йдеться про громадянина РФ, двох громадян Франції, громадянина Аргентини та громадянина Азербайджану”, – зазначив Саїв.

Прозвучала інформація про “особливого” уродженця дружньої Грузії та громадян Молдова й Словаччини.

“Перший громадянин перебуває у статусі особи злочинного впливу. Мова про так званого “злодія в законі”. Двоє інших громадян в минулому притягувались до кримінальної відповідальності за тяжкі та особливо тяжкі злочини. На даний час вживаємо заходів щодо їх примусового видворення з України”, – пояснив начальник УДМС.

283246401 1190309361728476 4457907102917760423 n scaled

Сергій Саїв також зазначив, що 20-ти іноземцям заборонили подальший в’їзд в Україну.

З початку року в області виявили 78 нелегальних мігрантів. Наклали штрафів на 240 тисяч гривень.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.