За 13 тижнів – 64 тисячі заяв та повідомлень: як прикарпатська поліція працює в умовах війни

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліцейські Івано-Франківщини несуть службу 24/7: опрацьовують виклики, розкривають злочини, забезпечують правопорядок, виконують бойові завдання, допомагають вимушено переселеним особам, піклуються про наших маленьких українців.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію в Івано-Франківській області.

Ситуація в області залишається стабільною та повністю контрольованою.

Відтак, за 13 тижнів повномасштабної війни до підрозділів поліції Прикарпаття надійшло понад 64 тисячі заяв та повідомлень. Оператори цілодобово приймають звернення та консультують громадян.

Поліцейські нашого краю спільно з нацгвардійцями, бійцями територіальної оборони та співробітниками інших правоохоронних структур продовжують посилено працювати в умовах воєнного часу: правоохоронці цілодобово патрулюють вулиці та дороги населених пунктів, несуть службу на блокпостах, де перевіряють документи у громадян та транспортні засоби, охороняють об’єкти критичної інфраструктури.

Також прикарпатські правоохоронці працюють на звільнених від окупації містах та селах. Допомагають виявляли та знешкоджували небезпечні предмети, які навмисне залишили окупанти, збирають докази жорстоких злочинів російських військових проти мирного населення.

Надважливою складовою роботи поліції в умовах війни є допомога населенню. Щодня на Прикарпаття прибувають жителі тих областей України, де російські воєнні злочинці ведуть активні бойові дії.

Правоохоронці надають вимушеним переселенцям необхідну інформацію, забезпечують їх продуктами харчування та іншими необхідними речами. Особливу увагу правоохоронці приділяють діткам, а також роблять все, щоб трішки відволікти їх від війни. Разом навідуються до кінологічного центру, влаштовують розваги у дитячих кімнатах, ходять у походи тощо.

Зберігайте спокій, дотримуйтеся законності й вимог воєнного стану. Перемога над ворогом залежить від кожного з нас. Все буде Україна!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.