Всі повідомлення росЗМІ про знищення західної зброї для України є фейками – Офіс президента

Новини, Політика, Суспільство

Жодна партія озброєння від іноземних партнерів не постраждала під час транспортування. Про це регулярно повідомляє російська пропаганда. 

Про це заявив радник глави Офісу Президента Олексій Арестович у своєму Telegram-каналі, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на АСПІ.

Арестович сказав, що росіяни запускають ракети за складами та інфраструктурою, і було зафіксовано кілька “приходів”, але під час перевезення західне озброєння жодного разу не постраждало.

“Жодний вид озброєння чи партія озброєння не постраждали під час перевезення. Росіяни розповідають безліч казок про знищення під час транспортування, але це суцільна брехня”, – наголосив радник голови ВП.

Арестович пояснив, що логістична система досить досконала на всьому шляху — від постачальника до конкретного підрозділу, і зразки, які не вимагають окремого навчання, потрапляють відразу за місцем призначення.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.