На Франківщині поліцейські оголосили про підозру лісівникам, які незаконно рубали дерева

Кримінал, Новини, Суспільство

Прикарпатські поліцейські оголосили про підозру трьом працівникам лісгоспу у Косівському районі, які займалися незаконною вирубкою деревини.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінці Нацполіції в області.

Слідчі з’ясували, що троє працівників лісгоспу організували злочинну групу.

“Внаслідок незаконної видачі лісорубних квитків та службового підроблення, під приводом забезпечення навчальних та медичних закладів дровами, вони організували незаконну рубку на території лісового господарства. Протягом тривалого часу зловмисники провели значні рубки деревини. Цим самим підозрювані завдали державі збитків на суму близько 150 тис. грн”, — йдеться у дописі.

Під час слідства поліцейські знайшли документацію, яка доводить незаконну діяльність лісівників. Також слідчі оглянули території, де вирубували дерева.

Чоловікам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 28ч. 2 ст. 364ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 366ч. 3 ст. 28 ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України. Згодом суд обере чоловікам міру запобіжного заходу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.