З 2014 року у російсько-українській війні загинули 76 бійців з Франківська

Новини, Суспільство

З 2014 року у російсько-українській війні загинули 76 бійців з Івано-Франківська. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну полягли 23 жителі міста.

Про це у відеозверненні розповів  голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Cуспільне Карпати.

“Сьогодні ми б мали відзначати Свято героїв, яке започаткувала ОУН у 1941 році. Воно присвячене всім героям. А особливо зараз, коли Івано-Франківськ втратив 23 героїв з 24 лютого. А з 2014 уже 76 іванофранківців віддали життя за незалежну Україну. Ми як ніхто розуміємо ціну героїзму та ціну людського життя. Тому вічна пам’ять героям”, — каже Руслан Марцінків.

Також міський голова звернувся до містян з проханням підтримувати армію. Він нагадав, що Івано-Франківськ — в тилу, тому потрібно продовжувати допомагати Збройним силам України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.