Росіяни намагаються відновити аеродром у Тирасполі, але пропили техніку та апаратуру

Новини, Політика, Суспільство

Схоже на те, що росіянам не варто покладати великі надії на свої сили у невизнаному Придністров’ї. Бойова спроможність рашистів у регіоні далека від оптимальної.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на 24 канал.

Росія намагається розхитувати ситуацію в Придністров’ї для втягнення регіону у війну проти України. Втім, російські окупанти дещо переоцінюють свої сили у невизнаній частині Молдови, які можуть залучити до бойових дій.

Пропили усе, що мали

Як повідомив очільник Одеської ОВА Максим Марченко, росіяни у невизнаному Придністров’ї отримали завдання від свого керівництва у Москві – відновити аеродром та техніку у Тирасполі. Щоправда, впоратися з ним просто неможливо.

Усе, що зробили російські війська за роки перебування у Придністров’ї – це пропили усі залишки військової техніки та апаратури. Тому виявилося, що відновлювати там нічого і нічим, – повідомив Марченко.

Також розслідування показало, що згідно з документами, усі необхідні запчастини та техніка нікуди не дівалися та лежать собі на своєму місці. Так у росіян завжди – вигадки та фантазії розбиваються об жорстоку реальність.

Таким чином, спроби російських окупантів перетворити Придністров’я на ще одну лінію фронту зазнають невдачі через елементарну корупцію та недбалість. Разом з тим наші прикордонники залишаються пильними, у прикордонних регіонах діють обмеження.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.