Зеленський каже, що на Сході може гинути до 100 військових в день

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський вважає, що чоловіки призивного віку не мають виїжджати з країни, коли на Сході гине “від 50 до 100 людей в день”.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на брифінг Зеленського із польським президентом Анджеєм Дудою.

Журналіст запитала у президента про долю петиції щодо можливості чоловікам виїжджати з країни. Петиція набрала 25 тисяч підписів на сайті президента.

 “Я не знаю, до кого має бути адресована ця петиція. Може, до мене. А можливо її варто адресувати батькам, які втратили своїх синів, котрі ціною життя захистили ту чи іншу область, те чи інше місто? І ви знаєте, що у більшості своїй не свої міста, де вони народились.

Коли сьогодні, від 50 до 100 людей в день можуть гинути на найскладнішому напрямку, на Сході… Вони захищають нашу державу і нашу незалежність, про яку так всі говорять у світі.

І коли до мене звертаються з такою петицією, щоб наші чоловіки під час воєнного стану могли поїхати з нашої держави, я вважаю, що це не зовсім до мене петиція.

Це якщо по-людськи. А по закону, у нас є певна кількість часу, щоб відповісти на будь-яку петицію”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.