В окупованому Енергодарі підірвали гауляйтера, він поранений – мер (відео+фото)

Новини, Політика

У тимчасово окупованому Енергодарі вранці невідомі підірвали двері під’їзду, де перебував ставленик окупантів так званий “глава адміністрації” Андрій Шевчик.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на мера Енергодара Дмитра Орлова у Telegram.

“Інтернет-ресурсами шириться інформація про вибух, який зранку 22 травня стався в Енергодарі на вулиці Курчатова. Всі обставини події звясовуються, але маємо точне підтвердження що під час вибуху отримали поранення самопроголошений голова “народної адміністрації” Шевчик і його охоронці. Вони госпіталізовані до лікарні з травмами різної ступені важкості”.

 

За словами Орлова, під час вибуху ніхто з мешканців під’їзду не постраждав. Очевидно, чекали саме на колаборанта і вдарили точно та прицільно.

@rostgudzinskiy #ua #зсу🇺🇦 #зеленский #розгром_россии #зе #груз_200 #енергодар #запоріжська_станція #ЗАЕС #гауляйтер #партизани👍💪🇺🇦 ♬ Доброго вечора – Where Are You From – PROBASS ∆ HARDI

 

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.