На війні загинув молодий воїн з Тисмениччини

Кримінал, Новини, Суспільство

Трагічна звістка прийшла у село Милування Тисменицької громади.

Про це повідомила заступник директора Милуванської гімназії де вчився воїн Олександра Лобур, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“З глибоким сумом повідомляємо, що маємо важку втрату у війні з російськими окупантами. Наш односельчанин, Сидоров Олександр героїчно віддав життя в боротьбі проти рашистської навали! У нашій пам’яті він залишиться добродушним учнем, людиною прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Те що Сашко пішов так раптово – дуже важка звістка, в яку розум відмовляється вірити. Оплакуємо слізьми невимовного жалю, кричимо материнським болем, сумуємо важкою втратою, говоримо молитвами…… Розуміємо, немає слів, які могли б втішити рідних сьогодні, сумуємо разом з Вами”,- написала Олександра Лобур.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.