Продюсер пояснив появу прапора Донеччини на сцені Євробачення під час виступу Kalush Orchestra (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Продюсер Олексій Гончаренко неоднозначно відповів на запитання щодо прапору Донеччини на сцені Євробачення-2022 під час виступу конкурсантів від України Kalush Orchestra.

На символічний збіг кольорів у номері гурту звернули увагу велика кількість глядачів шоу, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За словами Гончаренка, не тільки він займався номером, але й режисери, втім, чи було це сплановано, продюсер ствердно не відповів. “Не я саме ставив, режисери. Якщо подобається – тоді задумано, якщо ні – то випадково”, – сказав Гончаренко під час програми “Сніданок з 1+1“.

Окрім цього продюсер ще раз подякував фронтмену гурту Олегові Псюку за його мужність, адже вибір закликати врятувати “Азовсталь” зі сцени Євробачення ухвалював саме він.

Продюсер Олексій Гончаренко розповів про прапор Донеччини на сцені Євробачення.

Згідно з Wikipedia, у верхній частині прапору Донеччини на блакитному тлі жовте сонце, що сходить, з 12 променями, в нижній чорній – п’ять жовтих овалів, один під іншим, що здалося глядачам схожим до світлового оформлення сцени під час виступу Kalush Orchestra.

Kalush Orchestra grand victory at Eurovision 2022 | odessa-journal.com

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.