Ранкове зведення Генштабу: російська армія наступає на Донецькому напрямку, ЗСУ знищили чотири крилаті ракети

Новини, Політика, Суспільство

Генеральний Штаб ЗСУ опулікував оперативну інформацію станом на 06:00.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бабель.

  • Російські окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на всій території України.
  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках збройні сили білорусі посилюють українсько-білоруський кордон у Брестській і Гомельській областях. Зберігається загроза ракетних ударів з території білорусі.
  • У прикордонних районах Брянської та Курської областей перебувають підрозділи збройних сил рф. В окремих районах росіяни посилює систему протиповітряної оборони та інженерного обладнання позицій.
  • Ворог обстрілює з артилерії українські війська та об’єкти цивільної інфраструктури у прикордонних населених пунктах Чернігівської та Сумської областей.
  • На Харківському напрямку противник намагається утримати позиції та не допустити просування українських військ. Росіяни обстрілюють з артилерії Циркуни, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Питомник.
  • На Слов’янському напрямку ворог наступає на населений пункт Довгеньке

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.