Чоловік опинився в тюрмі через прасувальну дошку

Кримінал, Новини

Чоловіка засудили в черговий раз, коли він вчинив новий корисливий злочин.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Як повідомили у Калуському міськрайонному суді, чоловік перебував у крамниці промислових товарів, де побачив прасувальну дошку. Він скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, та таємно викрав прасувальну дошку вартістю 369 грн.

Із викраденим майном, обвинувачений пройшов касову зону, не розплатившись за товар, та покинув приміщення крамниці.

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні злочину визнав повністю та пояснив, що взяв дошку для власних потреб. Розкаюється за вчинене, просив при призначенні покарання врахувати поганий стан його здоров’я.

«При призначені покарання суд врахував, що обвинувачений характеризується негативно, раніше притягався до адміністративної та кримінальної відповідальності, місця роботи не має, завдану матеріальну шкоду не відшкодував, повторно вчинив злочини проти власності, що вказує на відсутність у нього критичної оцінки своїх дій та його небажання вести законослухняний спосіб життя й дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки», – повідомили в Калуському міськрайонному суді.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.