19 тонн продуктів отримало Прикарпаття з Казахстану (фото)

Новини, Суспільство

12 травня Івано-Франківщина отримала гуманітарну допомогу від волонтерів із Казахстану.

Як повідомляють на сайті облдержадміністрації, посольство України у Республіці Казахстан сприяло збору та організовувало логістику волонтерської допомоги на Прикарпаття. До регіону надійшло понад 19 тонн продовольчих продуктів, а це – консерви, макаронні вироби, цукерки та печиво,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

«Наші партнери переймаються долею українців, які постраждали від війни, яку веде росія. Частину цієї допомоги буде відправлено в області, де ведуться бойові дії. Також вантаж надійде до внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають на Прикарпатті. Висловлюємо щирі слова вдячності нашим міжнародним партнерам, які допомагають нам у нелегкий час», – зазначив заступник голови обласної держаної адміністрації Вадим Созоник, подякувавши казахським партнерам за всі старання та надійну підтримку України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.