“Військові злочини ЗСУ”: у РНБО розповіли про основні наративи, що просувала російська пропаганда

Новини, Політика, Суспільство

Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє про основні наративи, що просували російські пропагандистські “ЗМІ” минулого тижня.

Про це інформує ЦПД у повідомленні у Telegram-каналі, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Йшлося про: 

  1.  “Військові злочини ЗСУ”.
  2. Збільшення обсягів постачання важкого озброєння для України.
  3. Санкції Заходу проти рф.

Як пропагандисти висвітлювали ці теми: 

  • ЗСУ нібито вчиняють військові злочини, обстрілюють міста і села, знущаються з полонених. “Нацисти”, які засіли на «Азовсталі», “прикриваються цивільними як живим щитом і намагаються вимінювати їх на продукти та ліки”.
  • Захід збільшує обсяги постачання важкого озброєння Україні, оскільки його мета – максимально затягнути конфлікт між рф і Україною. Арсенали західних країн нібито спустошуються і найближчим часом Захід не зможе постачати озброєння в таких обсягах.
  • Миттєві наслідки для економіки рф присутні, але у перспективі Росія нібито здатна подолати будь-які західні санкції. Більшість запроваджених санкцій вже нівельовано вчасними та ефективними рішеннями керівництва росії.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.