На Прикарпатті зарибнили річку Золота Липа

Новини, Суспільство

Триває весняна кампанія зариблення водойм. Рибогосподарники використовують кожен сприятливий день, аби поповнити водойми новими поколіннями риб.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Державне агентство меліорації та рибного господарства України.

Так, на Прикарпатті проведено компенсаційне зариблення річки Золота Липа.

Випущено понад 2,7 тис. екземплярів молоді риби (товстолоба білого – понад 1,5 тис. екз., товстолоба строкатого – майже 1 тис. екз., коропа – майже 200 екз).

Вселення водних біоресурсів здійснювалося під наглядом комісії з контролю за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів у складі працівників Держрибагентства, представників Держекоінспекції та місцевої влади.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.