ЗСУ знищили 21 окупанта і ворожу техніку

Новини, Суспільство

На південних рубежах захисту України ЗСУ знищили 21 загарбника і ворожу техніку, серед якої – “Град”, “ТОР” і гаубиці.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  ОК “Південь”

Протягом доби на Херсонщині та Миколаївщині ворог продовжував ведення бойових дій на зайнятих позиціях, особливої активності не виявляв.

Водночас, здійснено 5 ракетних ударів та обстріл системами залпового вогню “Смерч”.

На Миколаївщині – одну ракету знищено загороджувальним зенітним вогнем, а решта вдарили по раніше зруйнованому залізничному мосту.

На Одещині вранці в Білгород-Дністровському районі силами ППО ворожу ракету знешкоджено.

Ввечері по Одеському району вдарило 2 ракети. Постраждалих немає.

Ворожі спроби здійснювати повітряну розвідку за допомогою БПЛА на Миколаївщині завершились знищенням “Орлана-10”.

Загальні ж втрати ворога за добу склали 21 рашист та 7 одиниць техніки, серед яких, на додачу до “Орлана” – 4 самохідних гаубиці, реактивна система залпового вогню “Град” і зенітно-ракетний комплекс “ТОР”, що був підготовлений до застосування на Зміїному.

Корабельне угруповання рашистського флоту продовжує контролювати північно-західну частину Чорного моря, блокуючи порти України, міжнародне судноплавство та погрожуючи ракетними ударами по всій території України з моря.

На окупованих територіях продовжується психологічний та агітаційний тиск на цивільне населення щодо схиляння до умов життя у фейкових республіках.

Виїзди з окупованих населених пунктів заблоковано.

У прикордонних з Придністров’ям районах ворожі сили намагаються чинити провокацій та практикують інформаційні вкиди щодо імовірних агресивних дій з боку сил оборони України.

“Однак, кордон надійно захищено, нашими підрозділами не фіксувалося нестандартних ситуацій, що впливають на стан охорони кордону” – ідеться в повідомленні ОК “Південь”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.