Загинув ще один журналіст, який пішов захищати країну в лавах ЗСУ

Кримінал, Політика, Суспільство

Журналіст Максим Мединський родом із Болграда Одеської області, загинув на фронті, захищаючи Україну у лавах збройних сил.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Болградську міську раду та батька загиблого воїна у Facebook

“Болградська міська рада висловлює слова глибокого співчуття родині Мединських, з приводу трагічної гибелі сина Максима Мединського, лейтенанта Збройних сил України”.

У міськраді зазначили, що Мединський пішов на фронт у 2014 році, і без вагань пішов знову захищати країну у 2022-му.

В інтерв’ю усередині лютого Мединський розповідав, що виріс у військовій сім’ї у Болграді. Його батько ­– військовий журналіст. Мати, вчителька за освітою, теж служила. Тож хлопець змалку мріяв бути десантником.

“Мені ніколи не було страшно втратити своє життя, лише боявся втратити його якось по-дурному. Тому не стояло питання: йти на війну чи ні. У моїй країні війна, отже я маю її захищати”, ­– заявляв Мединський.

Він закінчив факультет журналістики, після випуску працював на інформаційних сайтах.

На сторінці Мединського у Facebook також вказано, що він працював у Міністерство інфраструктури України, був одружений.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.