У Франківській області на 7-9 травня посилили патрулювання вулиць

Новини, Суспільство

В День пам’яті і примирення та в День перемоги над нацизмом в Другій світовій війні прикарпатські поліцейські посилено охоронятимуть правопорядок на вулицях обласного центру та районів. Правоохоронці закликають усіх громадян уникати великих скупчень людей, дотримуватися законодавства про декомунізацію, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу прикарпатської поліції.

До забезпечення правопорядку упродовж 7-9 травня залучено максимальну кількість поліцейських. Їх зусилля спрямовані на попередження і припинення можливих правопорушень та провокацій.

Правоохоронці закликають усіх мешканців та гостей Прикарпаття бути максимально обачними, реагувати на сигнали повітряної тривоги та не порушувати правила комендантської години.

А у випадку виявлення підозрілих чи небезпечних предметів, негайно звертайтеся до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.