Голова Івано-Франківської ОВА пояснила причину утворення черг на АЗС

Новини, Суспільство

Автозаправних станціях Івано-Франківщини утворилися черги з автомобілів за паливом. Вони зумовлені певними обмеженнями щодо продажу деяких марок пального.

Про це пояснила у відеозверненні голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Cуспільне Карпати.

Однак, з її слів, станом на 7 травня на Прикарпатті є достатньо палива для того, аби забезпечити потреби критичної інфраструктури та населення.

“Палива в області вистачає для задоволення потреб критичної інфраструктури та населення. Однак продавці були змушені ввести певні обмеження, які щоденно пом’якшуються, для можливості забезпечення стабільних запасів, зокрема, першочергово для роботи аварійних, медичних, правоохоронних галузей та наших військових”, — говорить Світлана Онищук.

І додає, що логістика постачання дизельного палива та бензину в область є ускладненою та потребує більше часу. Однак “джерела постачання є стабільними й достатніми”, тому панікувати не треба.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.