Армія рф почала активно застосовувати авіацію та артилерію в Запорізькій області

Новини, Політика

російська армія почала активно застосувати ракетні та авіаудари по Запорізькій області, зокрема по містах Гуляйполе та Оріхів, також стріляє з артилерії. 

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Запорізької обласної військової адміністрації, полковника ЗСУ Івана Арєф’єва, 

“Донедавна на Запорізькому напрямку ворог активних бойових дій не вів, але здійснював вогневий вплив, аби обмежити дії наших військ та знищити наші артилерійські підрозділи.

Сьогодні близько 11:00 ворог активно застосував авіацію та артилерію по Гуляйполю. Масованими артобстрілами російська армія знищує мирну інфраструктуру Оріхова, наноситься ракетні та авіаудари”.

Напередодні Запорізька ОВА повідомила, що російські військові змінили тактику, намагаючись наступати на сході України: вони аналізують тактику Збройних сил України, шукають їхні слабкі місця, проявляють обережність.

2 травня Генштаб ЗСУ повідомляв, що російська армія розгорнула додаткові зенітно-ракетні комплекси на тимчасово окупованих територіях Луганської та Запорізької областей з метою нарощування системи протиповітряної оборони.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.