Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини автопригод, у яких загинув велосипедист та травмувався мотоцикліст (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

ДТП зі смертельними наслідками трапилася в Калуші, з постраждалими – на Надвірнянщині, минулих вихідних. Слідчі розпочали кримінальні провадження, з’ясовуються всі обставини.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області

30 квітня о 12:45 сталася летальна аварія в Калуші по вулиці Б. Хмельницького. Поліцейські попередньо встановили, що 53-річний водій, місцевий мешканець, керуючи автомобілем ВАЗ вчинив наїзд на 72-річного велосипедиста.

Останній рухався попереду в попутному напрямку та здійснив маневр повороту, не переконавшись у безпеці даного маневру.

Внаслідок аварії велосипедист від отриманих травм помер в медзакладі.

Водій транспортного засобу освідчений на стан сп’яніння – тверезий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувався мотоцикліст, трапилася близько 14 години в селі Цуцилів, що на Надвірнянщині.

Як з’ясували правоохоронці, 29-річний мешканець Івано-Франківської територіальної громади, керуючи мотоциклом КТМ, не вибрав безпечної швидкості руху, на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Mazda CX-5, під керуванням 60-річного мешканця Запоріжжя.

У результаті аварії мотоцикліста з травмами доставлено до лікувального закладу.

Водій автівки – тверезий. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.