Лавров порівняв Зеленського з Гітлером, заявивши, що той “теж мав єврейську кров”

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Глава МЗС окупантів Сергій Лавров заявив, що Адольф Гітлер мав єврейську кров, а найзатятіші антисеміти, як правило, євреї. Ізраїль обурений такими заявами.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Лаврова в інтерв’ю італійської телекомпанії “Медіасет”, якого цитує МЗС РФ, міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід у Twitter

 “Він (президент Володимир Зеленський – ред.) висуває аргумент: яка може бути нацифікація, якщо він єврей. Можу помилитися, але Гітлер теж мав єврейську кров. Це абсолютно нічого не означає.

Мудрий єврейський народ каже, що найзапекліші антисеміти, як правило, євреї. “У сім’ї не без виродка”, як у нас кажуть”.

За словами Лаврова, десь публікуються матеріали, які підтверджують, що “американці та канадці відіграли провідну роль у підготовці ультрарадикальних, відверто неонацистських підрозділів в Україні”.

 “Висловлювання Лаврова – це обурлива та непробачна заява, а також жахлива історична помилка.

Євреї не вбивали себе під час Голокосту. Найнижчий рівень расизму щодо євреїв – це звинувачувати самих євреїв у антисемітизмі”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.