У Калуші провели благодійний ярмарок (фото)

Економіка, Новини, Суспільство

У Калуші сьогодні, 1 травня, відбувся благодійний ярмарок.

Його провели на площі Героїв, пише “Галицький кореспондент” з посиланням на міського голову Андрія Найду, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На Заході було багато локацій підприємців, які підтримали ідею. Найбільше зусиль до виготовлення смаколиків доклали сумівці та їх батьки, а також переселенці. Патріотичного духу додали відомі артисти Івано-Франківщини, які беруть активну участь в допомозі нашим захисникам. А також маленькі креативники.

“Нашим відважним воїнам допомагає справжня армія волонтерів, зірок, артистів, благодійників, людей, які роблять все для того, щоб допомогти на передовій. Кожен, хто сьогодні відгукнувся, зробив важливий внесок у нашу спільну мету – Перемогу! Дякуємо величезній армії волонтерів! Разом переможемо”, – написав міський голова.

    

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.