Сім’ям загиблих військовослужбовців виплатять грошову допомогу – 15 мільйонів гривень, – Денис Шмигаль

Новини, Політика, Суспільство

Сьогодні на позачерговому засідання Уряду прийняли кілька рішень.

Про це під час брифінгу заявив Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Зокрема, під час дії військового стану всім військовослужбовцям оплачуватимуть додаткову грошову винагороду в розмірі 30 тисяч гривень щомісячно.

Тим часом, військовослужбовці, які беруть участь безпосередньо в бойових діях, отримуватимуть кожного місяця по 100 тисяч гривень.

«Також сім’ям загиблих військовослужбовців буде виплачено одноразову грошову допомогу в розмірі 15 мільйонів гривень. Ці рішення діють з 24 лютого цього року. З дня, коли російська федерація почала повномасштабну війну проти нашої держави», – каже Шмигаль.

Також Кабмін суттєво розширив перелік товарів критичного імпорту, серед яких м’ясо та їстівні субпродукти, молоко та молочні продукти, овочі, горіхи, кава, чай, зернові культури, пшеничне борошно, соки, жири та олії, цукор та кондитерські вироби.

Також до списку включили низку товарів військового призначення.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.