Під час бойових дій загинув 19-річний військовий з Прикарпаття

Кримінал, Новини, Суспільство

Сьогодні вранці стало відомо, що під час оборони країни від російського окупанта загинув військовослужбовець ЗСУ житель Лисця Роман Васильович Дубінський.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Лисецьку селищну раду.

За інформацією селищної ради, народився Роман 1 грудня 2002 року в селищі Лисець. Атестат про середню освіту отримав у 2020 році після закінчення Лисецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Навчався у Івано-Франківському вищому професійному училищі сервісного обслуговування техніки, де у 2021 році здобув фах майстра V розряду з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобілів. 6 жовтня 2021 року призваний до лав Збройних Сил України.

“Лисецька селищна рада, уся громада сумують з проводу трагічної загибелі зовсім юного жителя та висловлюють щирі співчуття матері, батькові та найріднішим. Нехай Бог дасть сили пережити біль тяжкої втрати всім, хто знав та любив Романа Дубінського”, — йдеться у повідомленні.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.