Військовозобов’язаних прикарпатців закликають прийти у центри комплектування та соціальної підтримки

Новини, Політика, Суспільство

Сьогодні під час пресбрифінгу в ОДА керівник обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Ярмощук звернувся до всіх військовозобов’язаних мешканців Прикарпаття.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

«Закликаю всіх військовозобов’язаних, які знаходяться в оперативному резерві першої і другої черги, прибути у свої районні, міські територіальні центри комплектування та соціальної підтримки для отримання вказівок щодо подальшого відбуття до військових бойових частин», – сказав військовослужбовець.

Він також повідомив, що ті військовозобов’язані, які не мають мобілізаційних приписів, є непридатними чи тимчасово непридатними, але хочуть зі зброєю у руках захищати Україну, можуть звертатися в територіальні центри комплектування, а також у батальйони територіальної оборони в районних центрах.

“Зброї вистачить усім”, – наголосив Володимир Ярмошук.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.