Путін заявив, що аеропорт Івано-Франківська модернізували американці

Новини, Політика, Суспільство

21 лютого президент Росії Володимир Путін у зверненні до нації заявив, що американці створили в Україні мережу аеропортів для швидкого перекидання військ. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Ратушу.

За його словами, йдеться про Бориспіль, Івано-Франківськ, Чугуїв, Одесу, де модернізували аеропорти за підтримки американців.

“Ми знаємо, що Україна збирається створити власну ядерну зброю. І це не пусті слова. Так, справді, Україна має у своєму розпорядженні ще радянські ядерні технології та способи доставки такої зброї, включаючи авіацію, а також оперативно-тактичні ракети. Модернізовані з допомогою американців мережі аеродромів: Бориспіль, Івано-Франківськ, Чугуєв, Одеса і так далі здатні виконати перекидання військових частин в найкоротші терміни”, – цілком серйозно сказав Путін.

Зазначимо, що аеропорт Івано-Франківська не модернізувався з радянських часів. Злітна смуга аеропорту потребує ремонту, щоб приймати великотоннажні літаки.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.