Поліцейські встановлюють причини займання транспортних засобів на Прикарпатті

Кримінал, Новини, Суспільство

За фактами умисних пошкоджень автомобілів у Богородчанах та Надвірнянському районі поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє обласна поліція, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
18 лютого 00:10 до Надвірнянського районного управління поліції надійшла інформація про загорання двох транспортних засобів у селі Пнів: мікроавтобус Mercedes Sprinter загорівся на вулиці Лани, а Volkswagen T4 – на вулиці Франка. Ще одне повідомлення про займання транспортних засобів надійшло до богородчанських поліцейських о 3 годині ночі.
Встановлено, що у Богородчанах на автостоянці, що на вулиці Шевченка, вогнем пошкоджено три мікроавтобуси Mercedes Sprinter.
На кожній із цих подій працювала слідчо-оперативна група, оперативні працівники та спеціалісти-криміналісти.

Внаслідок пожеж ніхто з людей не постраждав.
Поліцейські проводять невідкладні розшукові заходи, опитують можливих свідків та очевидців події, встановлюють наявність камер відеоспостереження.
Наразі призначено ряд відповідних експертиз, у ході яких будуть встановлені причини загорань транспортних засобів.
Проте попередня версія займання — підпали.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.