На об’їзній дорозі Львова зіткнулися дві вантажівки: один водій загинув

Кримінал, Новини

На об’їзній дорозі Львова поблизу села Пасіки Зубрицькі зіткнулися дві вантажівки. Внаслідок аварії один водій загинув. Про це 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відділі комунікації поліції Львівської області.

Аварія сталася 19 лютого близько 03:30. Водій вантажівки “МАН”, 51-річний мешканець Рівненщини, зіткнувся з вантажівкою “ДАФ”, якою керував 26-річний мешканець Івано-Франківська.

На момент зіткнення вантажівка “ДАФ” з технічних причин зупинилася на дорозі. За інформацією правоохоронців, водій встановив дорожній знак “аварійна зупинка”. Внаслідок зіткнення водій “МАНу” загинув на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.