Транспортна мафія: в Богородчанах підпалили автобуси підприємця (фото+відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

В ніч з 17 на 18 лютого в селищі Богородчани на одній із автостоянок шляхом умисного підпалу було знищено транспортні засоби (автобуси) місцевого підприємця, про це повідомляє Андрій Бриндальський.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Напередодні, за словами підприємця, а саме 15 лютого, відбулось рейдерське захоплення його бізнесу. Після чого він був змушений припинити свою діяльність.

Саме 15 лютого одним із чиновників Богородчанської селищної ради було зняте відео, де посадовець заявляє, що в Богородчанах знаходиться багато людей спортивної форми і він прийшов розібратись. Проте результат невтішний -житель Богородчан, який роками сплачував податок в місцевий бюджет Богородчанської громади, офіційно створював робочі місця, безкоштовно та неодноразово допомагав громадським організаціям, під тиском з’їжджає з маршрутів, а вже через 2 дні йому спалюють автобуси.

Отож мною подані заяви в відповідні органи і я щиро сподіваюсь, що слідство встановить причетних осіб до вище згаданих подій та вживе всіх заходів для зупинення подальшої бандитської діяльності в нашій області та, зокрема, в Богородчанах.

На зображенні може бути: 1 особа, автомобіль та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: автобус та текст «REDM NOTE 9 Al QUAD CAMERA»

На зображенні може бути: 3 людини та на відкритому повітрі

Підписуйтесь на канал Версій в Telegram та читайте нас у Facebook. Завжди цікаві та актуальні новини!

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.