На Прикарпатті вночі горіли сім автомобілів (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині вночі 18 лютого горіли сім автомобілів.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Перша пожежа сталася о 2:57 у селі Пнів Пасічнянської територіальної громади. Як йдеться у повідомленні, у мікроавтобусі Mercedes Sprinter зайнявся моторний відсік. Автомобіль стояв на приватній території. Площа пожежі — 1 м².

Ще три легковики загорілися о 2:54 на стоянці між житловими будинками у Долині на вулиці Степана Бандери. Вогонь знищив автомобіль Renault Logan. Внаслідок пожежі також пошкодилися Volkswagen Golf 7 та Peugeot Expert.

На Франківщині вночі горіли сім автомобілів. Що про це відомо

Наступна пожежа сталася 3:01 у селищі Богородчани. Там горіли три мікроавтобуси Mercedes Sprinter, які стояли на автомобільній стоянці. Вогонь знищив два мікроавтобуси, один — пошкоджений.

На Франківщині вночі горіли сім автомобілів. Що про це відомо

Під час пожеж ніхто не травмувався. Рятувальники з’ясовують причини загорянь та встановлюють збитки.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.