Мер Івано-Франківська хоче збудувати новий термінал аеропорту (фото)

Новини, Суспільство

Івано-Франківська міська рада хоче взяти кредит у Європейському банку реконструкції та розвитку на побудову нового терміналу Івано-Франківського аеропорту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків сказав.

Очільник Івано-Франківська хоче збудувати новий термінал аеропорту

“Земля, на якій розташований аеропорт, – наша. Тож ініціюємо звернення до Президента, у якому йдеться, що ми готуємося, що ми готуємося взяти кредити та самостійно побудувати термінал аеропорту. Без Шевченка та Скорзонери. Тільки просимов уряду, щоб вони перемонтувли злітну смугу , бо вона належить міністерству оборони. Місто не може смугу робити. А термінал ми побудуємо новий, сучасний. Бо терпіти обіцянки роками, що буде нормальний аеропорт… Ну можна було вже щось зробити”,  — сказав Руслан Марцінків.

Очільник Івано-Франківська хоче збудувати новий термінал аеропорту

З його слів, звернення вже готове і, можливо, його надішлють 17 лютого.

“Ми — готові. Для міста аеропорт – це дуже важливо. Таке авіасполучення, як зараз є, — це один з мінусів міста. Таким аеропорт не має бути. він має бути нормальний, щоб сюди “зайшли турецькі авіалінії та інші, і ми могли з Франківська літати по всій Європі”, — розповів Руслан Марцінків.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.