Депутати визнали дії керівника обласного осередку ПП “Платформа громад” Назарія Іваніва тиском та маніпуляцією (відео+документ)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

15 лютого у Боршів-Осадській селищній раді пройшла чергова сесія.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Під час засідання депутати серед іншого розглянули лист голови Івано-Франківського осередку ПП «Платформа громад» Назарія Іваніва (колишній голова ОТГ) щодо не входження окремих депутатів до однойменної фракції у селищній раді.

У підсумку депутати назвали такі дії ПП  «Платформи громад» тиском, перешкоджанням депутатській діяльності, маніпуляціями та діями, які можуть містити ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 351 КК України.

Цікаво, що до фракції ПП «Платформа громад» у Брошнів-Осадській селищній раді не увійшли найбільш рейтингові депутати, що може свідчити про втрату довіри до цієї політичного сили.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.