Поліція оголосила у розшук підозрюваного у вбивстві кримінального авторитета

Кримінал, Новини

Прикарпатські правоохоронці оголосили про спецоперацію з розшуку підозрюваного у вбивстві кримінального авторитета Ігоря Дудку – “Сухого” (фото).

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення сектора комунікації Національної поліції Івано-Франківської області.

“О 18.45 на лінію 102 надійшло повідомлення про вбивство у м. Яремче. До поліції звернувся лікар-стоматолог, який повідомив: до приміщення стоматологічного кабінету забіг невідомий чоловік і кілька разів вистрілив у пацієнта. Зловмисник одразу втік”, – сказано у повідомленні.

У поліції повідомили, що під час надання медичної допомоги потерпілий помер.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини кримінального правопорушення. В області триває спеціальна поліцейська операція.

На пошуки підозрюваного залучено всі оперативні служби та наряди поліції.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.