Прикарпатець намагався дати поліцейському 9000 гривень хабара

Кримінал, Новини

За процесуального керівництва Надвірнянської окружної прокуратури повідомлено про підозру 26-річному місцевому жителю за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.1 ст. 369 КК України).

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури Івано-Франківська.

У січні 2022 року яремчанські патрульні зупинили автомобіль Skoda Oktavia під керуванням водія у стані алкогольного сп’яніння. Щодо нетверезого порушника поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1  ст. 130 КУпАП та вилучили транспортний засіб.

Через два дні чоловік намагався уникнути відповідальності та повернути автомобіль, запропонувавши правоохоронцям неправомірну вигоду. Він прийшов до адміністративного приміщення відділення поліції і в службовому кабінеті  поставив на стіл перед інспектором 9 000 гривень, а той повідомив про вказаний факт на лінію «102».

За такі дії зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.