РНБО запровадила санкції проти телеканалу “НАШ”

Новини, Політика

Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції стосовно телеканалу “НАШ”, який належить екснардепу Євгенію Мураєву.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова на брифінгу після засідання РНБО в Харкові 11 лютого.

Питання доповідав голова СБУ Іван Баканов. Термін санкцій -5 років.

“Введено обмежувальні санкції проти компанії “Наша Прага”, проти компанії НАШ 24″, “НАШ 365” і команії, яка безпосередьо є, наскільки ми проінформовані, володарем всіх цих компаній і знаходиться на Кіпрі в місті Лімасол – Proteas House 155 III Makariou. Терміном на 5 років.

(відповідаючи на запитання журналіста телеканалу “НАШ”) Материнська компанія знаходиться у вас на Кіпрі, не знаю, чи знаєте ви, що ви кіпріоти частково… Саме проти цієї компанії-власниці було видано сьогоднішні санкції. Вони вводяться на підставі подання Служби безпеки України.

Мова не йде – НАШ, ваш, мій, твій – будь-які документи ми розглядаємо за поданням СБУ і ухвалюємо рішення” – сказав Данілов.

Що передувало: В кінці січня УП, посилаючись на джерела, повідомляла, що Служба безпеки України готує документи для внесення в санкційний список телеканалу “НАШ”, що належить політику Євгенію Мураєву.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.