У Франківську знесуть церкву Московського патріархату, аби збудувати дитсадок

Економіка, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Міська рада Івано-Франківська під час позачергової сесії 10 лютого винесла рішення про знесення комунальних приміщень на Чорновола, 6.

Як відомо, міська рада багато років судилася, аби виселити звідти церкву Московського патріархату, якій приміщення колишнього дитсадка передали тимчасово. У понеділок, 7 лютого, виселити церковників таки вдалося виконавчій службі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

Під час сесії міський голова зауважив, що на цьому планується збудувати дитячий садочок на 5 груп. Оскільки старі приміщення для цього непристосовані, то їх необхідно демонтувати.

“Садок має бути, бо він там і був. Будуватимемо незвично – методом народної будови. Маємо вже попередньо проєкт”, – відзначив Руслан Марцінків.

Так, за знесення комунальних приміщень, де була церква Московського патріархату, проголосували 34 присутні депутати. Один – утримався.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.