На Прикарпатті попрощалися з учасником АТО (фото)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

9 лютого 2022 року перестало битися серце учасника АТО Романа Кицели з с.Демешківці.

Сьогодні Галицька громада попрощалася з героєм.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ОТГ.

“Віддав шану пам’яті ветерану і міський голова Олег Кантор, який разом з родичами, бойовими побратимами та односельцями провів покійного в останню путь”, – зазначають в повідомленні.

Начальник обласного відділу Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець повідомив, що життя Романа забрала тривала хвороба.

“Війна нещадна, залишає слід в житті кожного нашого захисника, ціна – власне здоров‘я, переживання та великі зусилля в боротьбі уже тут, на мирній території!! Ось таку боротьбу за життя вів протягом декількох років наш Роман Кицела, захисник України. Але, нажаль, хвороба забрала його від рідних та побратимів”, – написав Володимир Веркалець

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.