На Прикарпатті надзвичайники врятували рибалку, який провалився під лід (фото)

Новини, Суспільство

У селі Липівка Тисменицької територіальної громади надзвичайники врятували рибалку, який провалився під лід на озері.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

10 лютого об 11:20 до рятувальників надійшло повідомлення, що на озері тоне людина. Коли вони приїхали на місце виклику, то побачили, що приблизно за 8-10 м від берега у воді — чоловік.

На Франківщині надзвичайники врятували рибалку, який провалився під лідФото: Facebook/Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області

За допомогою мотузки, круга та драбини рятувальники витягли чоловіка з крижаної води на берег. Надзвичайники надали йому першу долікарську допомогу і передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Товариш врятованого чоловіка розповів надзвичайникам, що той хотів зібрати жерлиці, які напередодні розклав на ставку. Коли він вийшов на лід, то провалився і почав кликати на допомогу.

“Почувши крики, товариш кинувся на порятунок, але сам відразу провалився. Коли він вибрався на берег, то кинув товаришеві палицю і зателефонував до Служби порятунку”, — повідомили рятувальники.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.