У сукні прикарпатської дизайнерки отримала нагороду Адель, переможниця Brit Awards 2022 (відео+фото)

Відео-новини, Новини

Адель стала тріумфаторкою премії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Kurs.if.ua.

У Лондоні відбулася церемонія вручення найпрестижнішої британської музичної премії Brit Awards 2022. Співачка Адель стала тріумфаторкою премії. Нагороди Адель отримувала у короткій чорній сукні від українського бренду Marianna Senchina.

У сукні прикарпатської дизайнерки отримала нагороду Адель, переможниця Brit Awards 2022 1
Адель отримала три статуетки музичної премії

Адель здобула три нагороди – статуетки премії. Головний приз британської музичної премії Brit Awards – її перша за п’ять років композиція Easy on Me перемогла у номінації Пісня року. Нагороду в номінації Артист року, на яку, окрім неї, претендували Ед Ширан, репер Дейв, Little Simz та Сем Фендер. Також найкращим визнаний її альбом 30 – став найбільш продаваним у 2021 році і розійшовся накладом понад 600 тисяч копій всього за шість тижнів.

У сукні прикарпатської дизайнерки отримала нагороду Адель, переможниця Brit Awards 2022 2
У цій мінісукні схудла Адель вразила публіку, критиків і пресу

По нагороди Адель вийшла у короткій чорній сукні від українського бренду Marianna Senchina.

Дизайнерка родом із Бурштина Маріанна Сенчина разом із сестрою Наталією запустила власний бренд одягу сім років тому. Колекції дизайнерки продаються у бутиках в центрі Парижа, Нью-Йорка, Мілана, а її луки обирають не тільки українські зірки – Надя Дорофеєва, Тіна Кароль, Джамала, Ольга Полякова, – а й світового масштабу, як-от Ріанна та Дуа Ліпа. А тепер і Адель.

ЧитайтеMarianna Senchina – бренд, який обирають Ріанна та Дуа Ліпа

Довідково: Brit Awards – щорічна церемонія вручення музичних нагород Великобританії у сфері попмузики. Її започаткувала Британська асоціація виробників фонограм. Вперше була вручена у 1977 році, а щорічно проходить із 1982 року.

Фото: Getty Images

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.