Бойовики стягнули гаубиці, танки й системи залпового вогню на Луганщину

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ виявила скупчення реактивних систем залпового вогню, танків та іншого озброєння на території ОРДЛО, при цьому РСЗВ й гаубиці розташовані у Луганській області з порушенням ліній відведення.

Про це повідомляє  щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на звіт СММ ОБСЄ від 5 лютого.

Місія зафіксувала 22 реактивні системи залпового вогню та 10 гаубиць, зокрема 1 РСЗВ й 4 гаубиці – на аеродромі біля населеного пункту Переможне, що в 19 км на південь від Луганська. Це озброєння розміщене з порушенням ліній відведення на територіях, захоплених гібридними військами РФ.

Спостерігачі також виявили 61 танк, 20 гаубиць і 6 протитанкових гармат на полігонах біля окупованих населених пунктів Мирне та Круглик, що на Луганщині. Ще 1 танк зафіксовано на вищезгаданому аеродромі на Донбасі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.