У Франківську “Муніципальна дорожня компанія” візьме в кредит нову техніку

Економіка, Новини, Суспільство

Наприкінці липня 2021 року в Івано-Франківську під час сесії міської ради прийняли рішення надати дозвіл КП «Муніципальна дорожня компанія» на отримання кредиту для придбання нової техніки.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

Сьогодні під час засідання виконкому затвердили істотні умови кредитної операції.

Зокрема, кредитний договір укладуть з АБ «УКРГАЗБАНК» на строк до 60 місяців та суму не більше 13 800 144 грн.

Придбати планують:

  • Машина дорожня комбінована МДКЗ на базі автомобіля з колісною базою 6х4 та самоскидною платформою – 2 одиниці, 2021 року випуску.
  • Машина дорожня комбінована МДКЗ на базі автомобіля з колісною базою 4х2 та самоскидною платформою – 2 одиниці, 2021 року випуску, що буде придбано в продавця – ТОВ «ТД Будшляхмаш», переможця відкритих торгів.

Власний внесок : не менше 20% вартості техніки, що придбавається (з ПДВ). Графік погашення / зниження ліміту кредитування: щомісячно рівними частинами, починаючи з наступного місяця, що слідує за місяцем укладання кредитного договору. Процентна ставка: Змінювана, переглядається щорічно, та становить: значення UIRD 12 міс. UAH  станом на банківський день, що передує даті укладання кредитного договору  та значення фіксованої маржі, – йдеться у проєкті рішення.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ. Дивіться відео-новини, розслідутання на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.